IT-teamet hos AmbuFlex involverer nu endnu flere brugere og opretter nye brugergrupper

IT-udviklere hos AmbuFlex, Maiken Norup Petersen og Aron Fischel

Nu skruer IT-teamet hos AmbuFlex op for indsatsen og opretter to nye brugergrupper, der repræsenterer henholdsvis patienterne og klinikerne. Det bringer antallet af brugergrupper op på fem, så der nu bliver hentet feedback fra patienter, klinikere, PRO-konsulenter, forskere og psykiatrien.

AmbuFlex bruges af mange forskellige brugere med meget forskellige behov på tværs af afdelinger og regioner. Derfor involverer IT-teamet i AmbuFlex løbende brugerne i udviklingen af den nye IT-platform for at sikre, at løsningen bedst muligt tilgodeser deres behov. 

- Vi er en moderne udviklingsafdeling, hvor vi designer målrettede løsninger med brugeren i fokus. Der er mange måder at tilgå systemet på og mange forskellige behov. Derfor er det vigtigt, at vi involverer brugerne, så vi kan imødekomme deres ønsker, siger IT-udvikler Aron Fischel.

Fokus på brugervenlighed

Der er allerede afholdt opstartsmøder med en række klinikere. I september mødes den samlede kliniker-brugergruppe med Aron Fischel og Maiken Norup Petersen fra AmbuFlex IT. Dernæst er målet, med hjælp fra klinikerne, at oprette patient-brugergruppen, der kan repræsentere patienternes perspektiv i udviklingen af den nye IT-platform.

- Når vi mødes med brugergrupperne, har vi fokus på blandt andet funktionalitet og brugervenlighed. Jo bedre vi forstår brugernes arbejdsgange, jo bedre kan vi målrette systemet. Vi har allerede fået en god feedback under de indledende møder. Det hjælper os med at gøre vores IT-platform endnu bedre, fortæller IT-udvikler Maiken Norup Petersen fra Ambuflex.