I slutningen af oktober er det ti år siden, AmbuFlex begyndte at udvikle PRO-løsninger.

Første løsning var for epilepsipatienter - og derfra har det taget fart. I dag er der udviklet 53 PRO-løsninger, der bliver brugt af 300.000 patienter landet over i forbindelse med deres behandling.

- Det har været nogle fantastisk spændende år. Vi er både glade for og stolte over, at vores løsninger kan anvendes så bredt på de kliniske afdelinger, og interessen for vores løsninger bliver ved med at vokse, fortæller leder af AmbuFlex, Louise Pape Larsen.

De ti år har været præget af en stor udvikling. Der er blevet skabt nye løsninger i samarbejde med patienter og klinikere, samtidig med at AmbuFlex har fundet ud af, hvor meget PRO i klinisk praksis egentlig kan.

- Vi er blandt de første i verden til at arbejde med PRO, så meget er lært ved at afprøve forskellige ideer. Vi er kommet langt, men der er stadig mange uprøvede muligheder og perspektiver, som vil kunne gavne både patienter og klinikere. Jeg glæder mig derfor til de næste ti år med nyudvikling af PRO-området og et fortsat tæt og godt samarbejde med regionens klinikere og patienter, siger Louise Pape Larsen.

Læs også den spændende historie om, hvordan AmbuFlex kom til verden.