Region Midtjyllands Innovationsdag har været afholdt hvert år siden 2013. I 2020 blev dagen afholdt virtuelt som et innovationsdøgn - alle andre år er innovationsdagen en event, hvor hundredevis af deltagere fra Region Midtjylland mødes for at blive klogere på innovation, udvide netværket og for at finde inspiration i andres innovationsarbejde.

Innovationsdagen 2024 afholdes den 23. oktober 2024. Vi åbner for tilmelding på Plan2Learn i forsommeren 2024.

Historien bag Region Midtjyllands Innovationsdag

Vi skal være bedre til at dele de gode idéer og løsninger, bedre til at snakke sammen og lade os inspirere af hinanden. Innovationsdagen i Region Midtjylland er bygget på den drøm.

Dagen er inspireret af veteranbilentusiaster, som afholder "stumpemarkeder". Her har alle deres stumper med - nogle mangler reservedele, andre har nogle ekstra, de gerne vil bytte. Når man samler stumperne på kryds og tværs, kan man skabe noget nyt og spændende, nemlig smukke biler. På samme måde deler vi på innovationsdagen stumper af små og store idéer fra sundhedsvæsenet og socialområdet. Idéstumperne kan man tage med tilbage og samle på kryds og tværs og på den måde skabe nye spændende løsninger og muligheder. 

Kom og vær med – om du er kliniker, leder eller udviklingsmedarbejder eller bare brænder for altid at gøre tingene en lille smule bedre. Del dine idéer og erfaringer med en masse af dine kolleger - og gå hjem med ny inspiration, konkrete idéer og en masse nye kontakter.

Det er gratis at deltage for ansatte i Region Midtjylland!

Region Midtjyllands Innovationsdag – 2013-2023

Herunder gives et overordnet overblik over de temaer, der er arbejdet med på Region Midtjyllands innovationsdag.

Kontaktinformationer

Lise Klarholt

Koncern HR, Udvikling

Tlf.: +45 4113 4550
Skriv til Lise