I de fleste sammenhænge vil dette foregå via koordinering i samarbejde med Aarhus Universitet. På Aarhus Universitet spænder forskningen vidt både internt og eksternt i form af forskellige samarbejder, men hvis du som forsker på vælger at rykke din forskning uden for Aarhus Universitet og Region Midtjylland, er der i forbindelse med din projektplanlægning visse juridiske rammer, der skal medtænkes. Disse juridiske rammer er sat i verden for at værne om forskningsfriheden, og omhandler både kommerciel og ikke-kommerciel forskning. Det er derfor vigtigt at have forventningsafstemt samarbejdet med sine eksterne samarbejdspartnere, eksempelvis i relation til projektstyring, data og publikationer m.m.

Tag i første omgang kontakt til forskningsrådgivningen i nedenstående, som er i tæt samarbejde med Aarhus Universitet via TTO-kontoret (Technology Transfer Office). Du kan også tage direkte kontakt til TTO-kontoret i forbindelse med konkrete spørgsmål til samarbejdsaftaler og IP-rettigheder m.m.

Technology Transfer Office (TTO)

TTO  består af de to teams, Kontrakter og Health Kontrakter. Kontoret understøtter i samarbejde med Juridisk kontor Region Midtjylland i forbindelse med kontraktindgåelse og håndtering af regler om persondata i forbindelse med forskningsprojekter.

Trial Nation

Trial Nation tilbyder et enkelt, nationalt indgangssted for life science-virksomheder, patientorganisationer og kliniske forskere, der ønsker at sponsorere, deltage i og gennemføre kliniske forsøg i Danmark.

Kontaktinformationer

Fælles rådgivningsfunktion

Nicoline Arndt Gammelgaard

Tlf.: +45 2924 7875

Sarah Christine Pedersen

Tlf.: +45 3044 4036

Mail

regionssekretariatet.forskerraadgivning@rm.dk

TTO-kontoret på Aarhus Universitet

Samarbejdsaftaler og IP-rettigheder

Mail: tto@au.dk

Web: TTO på Aarhus Universitet

Adresse

Aarhus Universitetshospital

Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200 Århus N

Du finder os ved indgang G, lokale G208-155.

Den fælles rådgivningsfunktiopn har mødedag på Aarhus Universitetshospital hver mandag i tidsrummet 08.30 - 15.00. Det er nu også muligt at møde jurister tirsdag og torsdag i tidsrummet 08-30 - 15.00.