Ny inspiration?

Kunne du tænke dig at hente ny inspiration til udvikling af sundhedsvæsenet i et andet EU land, så skal du planlægge i god tid. Udvekslingsprogrammet HOPE giver dig mulighed for at komme en måned til et europæisk land, hvert år i maj/junie måned. Der er ansøgningsfrist 31. Oktober.

Krav for at deltager

Deltagelse i HOPE udvekslingsprogrammet kræver at man deltager i hele programmet. Dette inkludere deltagelse i de afsluttende evalueringsmøder og i den afsluttende konference for alle deltagerne.

For at opnå mest muligt fra programmet og fra deltagelsen, skal deltagere have en bred forståelse for sundhedsvæsnets opbygning på nationalt, regionalt og lokalt niveau. Da udvekslingsprogrammet er tværfagligt vil mange diskussioner have et generelt og strukturelt fokus.

For at deltage skal man kunne begå sig både skriftligt og mundtligt på engelsk. De fleste danskere vil efter kort opfriskning kunne begå sig i programmet. For nogle lande er det en fordel at kunne begå sig på det pågældende lands modersmål. Der vil blive gennemført en sprogtest forud for deltagelsen af den nationale koordinator for modtagerlandet. 

Interesseret i udvekslingsprogrammet?

  • Kontakt dansk nationalkoordinator (kontaktinformation i højre side)

Eller

Følg dette link og se mere om tidligere års programmer: Archive

Revideret 09-01-2023