Sundhed i Region Midtjylland - Til fagpersoner
Søg
Telemedicin er et vigtigt redskab til at inddrage borgere i egen behandling og til at skabe sammenhængende patientforløb af høj kvalitet.
Kontakt
Relaterede sider
Nyttige links
Se hvordan du holder videokonsultationer. Få også gode råd og inspiration til situationer, hvor video kan være relevant.
Med KoMo kan patienter sende temperatur, CRP og spørgeskemasvar ind til hospitalet under behandling med antibiotika og indlæggelser kan dermed ofte forkortes.
Informationer til fagfolk på hospitaler og i kommuner om telemedicin til borgere med svær KOL i Midtjylland.
Patienter i behandling besvarer spørgsmål om helbred, symptomer og trivsel. Via svarene vurderes behov for fremmøde og patienten får indsigt i egen sygdom.
Sårsygeplejersker og hjemmesygeplejersker tager fotos af komplicerede sår og sender dem til vurdering hos specialister på hospitalet via et fælles it-system.
Gravide indsender blodtryk, puls, temperatur mm. og besvarer spørgsmål digitalt. Målingerne overvåges på hospitalet, så den gravide måske kan undgå indlæggelse.
Borgere med angst, kropslig stress mm. kan få psykologisk hjælp i et online program. De lærer om sygdommen og skriver sammen med en psykolog under behandlingen.
En app gør det lettere for borgere at leve med blødersygdom. Med få klik kan de holde styr på medicin og blødninger. Også behandlere får bedre overblik.
Patienter med hjertesygdom måler blodtryk, puls og vægt. Hospitalet får målingerne ind og kan følge op over telefon og fx justere den medicinske behandling.
Samblik giver borgere og sundhedsfaglige bedre fælles overblik ved behandling af diabetes og KOL. Det er nemlig let at få information om forløb uanset sektor.
Psykiatrien tilbyder videokonsultationer til borgere i forløb på hospitalet. Også på bosteder kan borgere få hjælp til videosamtaler med egen læge.